Plasma Purebeau Fibroblast

Plasma penna och krymper överflödig hud, påsar och rynkor. Ögonlock åtstramning, även som ”touch up” till kirurgiskt ingrepp.

En ny kosmetik icke-invasiv behandling, med plasmaljus, för huduppstramning har utvecklats av Purebeau i Tyskland. Behandlingen som kallas Fibroblast görs främst på ögonområdet och metoden påverkar enbart hudens översta lager (=Epidermis), till skillnad från tidigare kända metoder.. Även som ”touch up” till kirurgiskt ingrepp.
Plasmaljus Plasma är enligt fysiken ett aggregationstillstånd av materia. Om en gas värms tillräckligt mycket separeras elektronerna från atomkärnorna och ett plasma bildas. Ett plasma kan därför sägas vara en gas av laddade partiklar. Plasma är det vanligaste tillståndet hos den synliga materian i universum. På jorden förekommer plasman naturligt i blixtar och eldslågor samt i tekniska apparater som lysrör och plasmaskärmar. Plasma upptäcktes först 1879 av William Crookes och han kallade det för lysande materia.  
 
Behandling med Plasma  Detta är en helt ny behandling för huduppstraming eller ”Skin tightening” med  plasmaimpulser. Metoden använder sig av en elektrod som inte ska beröra huden. Elektroden producerar en mycket liten så kallad ”Plasma Flash” som hoppar från elektrodens spets till huden och låter huden avdunsta på ytan. Dessa mikromillimetersmå avdunstningar/punkter gör huden tightare i området. Impulserna stimuleras alltså  fibroblasterne, som producerra mer kollegan, behandlingen påverkar endast huden där det finns fukt. Om det inte finns någon fukt i huden så fungerar inte behandlingen. Man arbetar här endast i Stratum Corneum.

 

Hur ar behandlingen?
Behandlingen börjar med aplicering av en bedövningskräm på området som ska behandlas. PUREBEAU Fibroblast handstycket används får att skapa små flackar i ett visst mönster får att utlösa en åtstramnings reaktion.
Behandlingen utförs mycket nogrannt med kontroll av kontraindikationer, analys av huden, kundinformation och samtycke, efterbehandlingsråd m.m. Innan behadling så bedövas också huden.

 

Effekter på huden Det utvecklas ingen form av ström eller värme på huden. Själva elektroden blir inte heller varm. Efter behandlingen bildas bruna torra prickar på huden som är intorkad hud. Dessa kommer att försvinna efter ca 5 dagar. Sår och ärr kommer inte att bildas eftersom hudens barriär ej bryts och för att man endast arbetar i Stratum Corneum. Går man inte igenom hudens barriär så bildas inga skorpor. Sårskorpor består normalt av proteiner från djupare hudlager; bindväv, fett osv.  Behandlingen gör att att de döda hudcellerna som är på väg att lossna försvinner fortare och efterlämnar ett fins nytt hudlager. Det uppstår inte heller någon pigmentering.

 

Resultat: hudområdet skärps markant .
Efterbehandling 3-5 dagar efter behandlingen vill en svullnad fårekomma. efter 5-7 dagar har den torra hudfläck av läkningsprocessen försvunnit. Lätt rodnad vill vare synligt efter 3-8 veckor, vid normal helande. OBS: Heling kan vara individuellt upp till 6-12 mdr.-eftersom det beror på hur hudens läkning är. (Detta är dock också helt normalt.)
Med Fibroblast metoden (plasmaljus) kan vi åtstrama och jämna ut huden utan användning av filler, botox eller kirurgi.
Fakta i korthet: Behandlingstid 1-2 timmar inklusive samråd

Metod PUREBEAU Fibroblast Hållbarhet upp till 2 år.
Smärta? Måttlig till låg vid den bästa eventuella fårberedning av huden och snabb, noggrann behandling
Risker? Inga kända vid korrekt eftervård.

Kund information
PUREBEAU Fibroblast handstycket producerar vid sin spets en liten, så kallad plasma blixt. Detta flash gå från spetsen till huden och låter den avdunsta ytligt i en liten mikromillimeter stor punkt. Denna ytliga punkt minimerar huden omedelbart. Ytterligare punkter placeras och genererar en minskning av området  Resultat: hudområdet skärpsmarkant .

Förväntade biverkningar med behandlingen?
Riskerna med behandlingen är mycket, mycket sällsynta vid korrekt behandling och korrekt eftervård.
Sammantaget har Fibroblast väldigt få bieffekter. Efter skorpbildning bildas ny och rosig hud. Rodnaden kan dröja i veckor till månader innan huden återfår sin normala färg.
Utslag i huden kan framkomma men är sällsynta. Dessa uppstår i regel efter några veckor. Viktigt att undvika direkt solljus eller solarium samt använda hög solskyddsfaktor under efterföljande 3 månader för att minimera denna risk.
Överkänslighet eller allergiska reaktioner mot lokalbedövning eller täckkrämen är väldigt sällsynta.
Hudinfektioner, ärrbildning, lätt svullnad, rodnad, stickningar, förekomst av Herpes simplex och hypopigmentering, (blekning) av huden kan i mycket sällsynta fall förekomma efterbehandlingen.

Våra mest populära behandlingar

Läs mer

Plasma penna och krymper överflödig hud, påsar och rynkor. Ögonlock åtstramning, även som ”touch up” till kirurgiskt ingrepp.

>>Läs mer<<

BB Glow Treatment

Läs mer

BB Glow Treatment är årets mest modern behandling. Detta är den senaste utvecklingen av koreanska kosmetologer för hälsosamt och strålande utseende. Lämplig för både kvinnor och män och har inga åldersbegränsningar.

>>Läs mer<<

Klassisk ansiktsbehandling

Läs mer

En vanlig klassisk ansiktsbehandling tar 70 minuter att utföra. Huvudmomenten i behandlingen är rengöring, djuprengöring, porrengöring, lätt brynformning, elektroterapi (apparat), massage, mask och en kräm. Vi väljer tillsammans vilken vitamincocktail som passar dig bäst.

Microneedling

Läs mer

Microneedling Är en effektiv behandling för många olika hudproblem :

>>Läs mer<<

Kemisk peeling VI Peel

Läs mer

USA:s ledande peeling för olika behandlingsområden. Kombinera VI Peel med färdiga eftervårds kitt. Smärtfri behandling!
VIPEEL behandlingen:
Lämplig för alla hudtyper, Anti-aging i fokus. Mogen hud, pigmenteringar,Acne, Torr hud.
Speciellt formulerad för att föryngra åldrande hud och förhindra framtida skador.

Avancerad ansiktsbehandling med apparat

Läs mer

OBS: kunden kan inte utföra behandlingen om finns någon typ av metall i kroppen som : kopparspiral, tandställning (det går bra upp till 8 st amulgano)

>>Läs mer<<

Hollywood DUO-behandling

Läs mer

VI PEEL Kemisk peeling & Microneedling med Filorga NCTF (OBS – två besök)

>>Läs mer<<

LashLift/franslaminering

Läs mer

LASH LIFT MED 3D FILLERS - Naturlig ögonfrans förstärkning Program (laminering ) - Detta är sensationella nyheter i lash industri, som tar bara en timme, och effekten varar upp till 6-8 veckor allt beroende på dina fransars egna växtcykel. Böjen håller tills dess att din egna frans naturligt trillar av och byts ut mot en ny.

>>Läs mer<<

Ansiktsbehandling ”ALGINAT”

Läs mer

(Rengöring, hudanalys, peeling, massage, Alginat ansiktsmask, avslutande produkter som serum, ansiktskräm och ögonkräm)
Hudterapeuten rekommenderar vilken typ av ALGINAT du behöver.
Vad är Alginat?
Huvudingrediensen i alginatmasker är ALGIN, härrörande från havets alg. När den appliceras på ansiktet blir denna mask kylande, gummiliknande massa

Varför ska du välja mig som hudterapeut?

Hos mig får du som kund professionella behandlingar med de bästa produkterna på marknaden och den senaste behandlingstekniken. Jag är kreativ och älskar att skapa nya behandlingar – jag har kunskap om vilka tekniker som går att kombineras för optimalt resultat. Exempelvis är min salong ensam om att erbjuda duobehandlingen ”Hollywood DUO”, så där är vi helt unika.
Självklart är jag certifierad hudterapeut och driver en auktoriserad hudvårdssalong – allt för att du som kund ska känna dig i trygga händer och få det bästa marknaden kan erbjuda för en vackrare hud.

Om kliniken

Vi på Pure Care hudvårdsklinik är stolta över att kunna erbjuda de absolut bästa behandlingarna inom modern och avancerad hudvård. Våra behandlingar utförs med den senaste tekniken – självklart med de bästa produkterna på marknaden.

Alla våra behandlingar utförs av certifierade hudterapeuter med behandlingsskadeförsäkring – så du som kund kan känna dig i trygga händer.

”Som 41-åring har jag finare hud nu än för 15 år sedan. Zenetas kunskap inom avancerad hudvård gör att jag har blivit en nöjd och återkommande stamkund. Min hud har en helt ny lyster”.

Hanna, 41 år

Jag vill rekommendera Pure Cares proffsiga och superduktiga Zeneta till alla kommande kunder och mina vänner. Zeneta tar han om dig på bästa sätt, hon är skicklig och mycket noggrann i det hon gör. Jag har både gjort microneedling samt plasma pen hos henne. Jag är supernöjd!!

Sylwia

Det man kan förvänta sig är kvalité och otroligt fina resultat??? Tack för en fantastisk behandling!

Verona K

Zeneta är en fantastiskt varm och härlig person! Jag blev ompysslad på ett proffsigt sätt och är supernöjd med mina behandlingar hos henne. Jag kan verkligen rekommendera henne och Pure Care.

Molyy W

Getting Started is Easy

w

Free 20 Min Chat

Vestibulum ac diam sit amet quam vehicula elementum sed sit amet dui.

Book Appointment

Vestibulum ac diam sit amet quam vehicula elementum sed sit amet dui.

1st Session!

Vestibulum ac diam sit amet quam vehicula elementum sed sit amet dui.

Kontakta mig

+46 7 663 36 920

Stocholm

hudvardklinikpc@gmail.com